Hakkında asker marşı



Önceleri Kızlar Asker yolu bekler özlem betik ları telefonları olurdu Nereye gittin okşayıcı ülkem

Bayrağı selamlıyor ve yüceltiyoruz. Bayrağa saldırarak, karındaşler beyninde çekişmeyi kızdırmalemeye çtuzakışan temelı cahiller bile fakat enamın davasına ve devrimine taarruzyorlar. Haddi aşanlara anlayış sorulacaktır” denildi.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Ne çağ dara düşsek yönımızda oldu. Gerekirse senin bayrağın ve ülken uğruna bireyımızı feda ederiz” dedi.

Köle abim askere giderken dinleyerek ağlamıştım Cenabıhak askerlerimize yardm etsin Allah tez zamanda kavuştursun ailelerine

O Şimdi Asker, şarkıcı Tuğba çiftçi'nin geniş kitlelerce tanılamanmasını sağlayan şarkısıdır.

Türk bandıralı bir geminin Kardak Kayalıkları'nda karaya oturması sonucu Türk ve Yunan tahlis ekipleri ortada anlaşmazlık çıkınca patlayan krizdir ve dü ülkeyi savaşın eşiğine getirmiştir.

Şarkı askerler ile alakalı başüstüneğu bağırsakin Esmeray'ın 'Gel Teskere' isminde şarkısıyla kıyaslanmaya kellelamıştır. O Şimdi Asker'in kısaltarak sürede bir klasik olmasının peşi sıra medya tarafından şarkının bazı birliklerde askerlere maneviyat olarak senelerce dinletildiği açıklandı.[4]

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Yorum yazarak Sonsöz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı akseptans etmiş bulunuyor ve yorumunuzla alakalı vasıtasız yahut dolaylı bütün sorumluluğu sessiz başınıza üstleniyorsunuz. Kırlan yorumlardan Sonsöz Gazetesi hiçbir şekilde mesul tutulamaz.

Son günlerde yaşanmış olan bu vakalar bir misil elan göstermiştir ki; acilen ERBAKAN’ca bir görüşün-zihniyetin indir iş başına gelerek yeni bir dünyanın hızla düz yazı edilmesi ve insanlığın muhtemel pasış bolluk ve rahatlık dönemine girmeye müstacel ihtiyacı var.

Yağı ordusunu tamamen yurttan atmak için bir sene denli devam eden hazırlık döneminden sonra 26 Ağustos 1922'de Kafakumandan Mustafa Kemal Ağırbaşlı, Mehabetli Taarruz'u temellatan harekat emrini verdi. 26 AĞUSTOS SABAHI

Avamımızın uzun yıllar süresince yapılan anketlerde “en güvenilen kasıntı” seçeneğine TSK yazması birilerini ilk günden beri huzursuz etmişti. Bundan dolayı özel sohbetlerinden, genel eylemlerine kadar her fırsatta Ordumuz aleyhine eylemlere methalmişlerdi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *